Behöver du anlita en inspirerande konsult?

Seniora IT konsulter

SJR IT erbjuder seniora IT konsulter inom ledarskap och digital transformation. För att hitta den bästa konsulten för er verksamhet sätter vi Ert behov i fokus. Vi arbetar både med att erbjuda våra egna seniora konsulter men också specialister från vårt omfattande nätverk. Allt för att vi ska kunna hitta rätt konsult för just ert specifika behov.

Rätt kompetens

Våra medarbetare har stor kompetens inom IT och har lång erfarenhet från konsultbranschen. Vår spetskompetens inom IT och digitalisering säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder rätt kompetens utefter era behov. Genom våra seniora konsulter med lång erfarenhet av att driva digitaliseringsprojekt samt vårt omfattande nätverk av specialister kan vi säkerställa en effektiv leverans med hög servicegrad som är kvalitetssäkrad enligt SJRs beprövade process. Som kund kan du känna dig trygg!

Omfattande nätverk

För att nå de vassaste och mest kvalificerade konsulterna för uppdraget arbetar SJR IT:s konsultansvariga med parallella sökningar. Genom våra kollegor, vårt partnersamarbete med ledande konsulter samt olika nätverk hittar vi den kompetens ni efterfrågar. Varje dag kartlägger, identifierar, intervjuar och presenterar vi marknadens bästa konsuler som gör skillnad för din verksamhet.