SJR IT välkomnar Malin Hanquist som Regionchef för SJR IT SYD

By oktober 15, 2018Nyheter

Vi välkomnar vår nya regionchef Malin Hanquist till SJR IT i SYD. Malin kommer arbeta från SJR:s kontor i Malmö. Hon har en lång och gedigen bakgrund inom IT-branschen med fokus på ledarskap och digital transformation. Malin brinner för att skapa lösningar för kunden som verkligen gör skillnad.

Hur är du som person?

”Jag är en person med mycket energi, driv och en stor dos av omtanke. Lever efter filosofin att det ska vara kul på jobbet. Det ska kännas att det man gör har betydelse och man ska trivas där man är, så därför är teamet oerhört viktigt för mig. Det är teamet som gör skillnad med sina olika personligheter, erfarenheter och kulturer. Det är där magin händer!”

”Att lyssna är så viktigt. Att vara lyhörd och förstå vart marknaden och kunderna är på väg. Att lyssna på konsulterna och ständigt följa med i utvecklingen så att den kompetens som SJR IT tillhandahåller alltid är relevant och bäst i klass.”

Vad har du för bakgrund?

”Jag har arbetat i IT & Telekombranschen i drygt 20 år och började inom Telekom. Har verkligen varit med på hela den resan inklusive kraschen kring år 2000. Jag har spenderat mycket tid i Silicon Valley och på resande fot med att besöka mobiloperatörer världen över. Jag har lett globala team. I ett flertal år var jag ledare för infrastruktur projektledare i Norden. Har suttit i ledningsgrupp på Sverigenivå och 2016 var jag med i Womentor. Jag har jobbat som ansvarig för konsultaffärer och leverans, varit kontorschef och har i många år haft den stora förmånen att få vara mentor i olika nätverk.”

Vad kommer du att jobba med på SJR IT?

”Jag ska bygga upp SJR IT i Malmöregionen. Vi ser att det här finns ett stort behov av duktiga seniora konsulter och med stöd av SJR:s processer och effektiva sökvägar, kommer vi kunna erbjuda de bästa konsulterna inom digital transformation till våra kunder.”

Vad ser du för utmaningar i din nya tjänst?

”Jag ser bara möjligheter! SJR IT är ett bolag som byggts med de bästa värderingarna och med det största fokuset på kunder och resurser. Att vara en del av SJR-koncernen är en enorm tillgång och styrka.”

Intervju gjord av Daniel Dahlgren på SJR IT